Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726210573

Liga 726210573 Información oficial sobre el partido 726210573 en Hattrick

30.03.2024 10:00:00

Strength&Honor Alineación oficial del equipo 'Strength&Honor' en el partido 4 - 1 STEAUA FCB Alineación oficial del equipo 'STEAUA FCB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Strength&Honor Alineación oficial del equipo 'Strength&Honor' en el partido 5 - 2 STEAUA FCB Alineación oficial del equipo 'STEAUA FCB' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Strength&Honor

Goles Goles

  • 114 Minuto 4 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 4. Paka Bitok, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paul Gherghiceanu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Strength&Honor se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 29.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Strength&Honor va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Andrei Merlan, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Strength&Honor va augmentar la diferència quan Albano Pelica no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Strength&Honor van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Enzo Benschop va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Strength&Honor ho intentava per la dreta per mitjà de Lars Dybek, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

STEAUA FCB

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, STFCB es va posar per davant amb un 0 - 1 quan John Mkono es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en John Mkono va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): STFCB va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lucian Gicu va desviar el xut final de Luke Desmadryl després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 63, quan un error defensiu va deixar Sébastien Tassart completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 69 en Luke Desmadryl va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Lucian Gicu va impedir que reduïssin les diferències al marcador.