Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726206336

Liga 726206336 Información oficial sobre el partido 726206336 en Hattrick

04.05.2024 10:00:00

F.c. Sperietoarea de Ciori Alineación oficial del equipo 'F.c. Sperietoarea de Ciori' en el partido 1 - 0 Baloane de sapun Alineación oficial del equipo 'Baloane de sapun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.c. Sperietoarea de Ciori Alineación oficial del equipo 'F.c. Sperietoarea de Ciori' en el partido 1 - 1 Baloane de sapun Alineación oficial del equipo 'Baloane de sapun' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,3 % 28,4 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c. Sperietoarea de Ciori

Goles Goles

  • 107 Minuto 69 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Sander Viseur! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 13 (Ocasión tiro lejano): Al minut 13 un refús amb el peu d'en Benjamín Ulloa va anar a parar als peus del Pablo Rojas Solís que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Rojas Solís va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però David Camaggi va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sperietoarea van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Piotr Szpikowski va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Baloane de sapun

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ferit Ayyıldız de Balonasele va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Eraldo Gozzi es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 289 Minuto 26 (Ocasión evento especial): Eraldo Gozzi va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 26, però no s'esperava que en Andrzej Łuszczek, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ferit Ayyıldız va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Péter Kelemen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Hervé Nlongo quasi aconsegueix empatar per Balonasele al minut 79, però Edu Mota va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Ferit Ayyıldız de Balonasele va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.