Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726206312

Liga 726206312 Información oficial sobre el partido 726206312 en Hattrick

23.03.2024 10:00:00

Spray n'Pray Alineación oficial del equipo 'Spray n'Pray' en el partido 6 - 1 Big Bad Banksia Men Alineación oficial del equipo 'Big Bad Banksia Men' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spray n'Pray Alineación oficial del equipo 'Spray n'Pray' en el partido 3 - 0 Big Bad Banksia Men Alineación oficial del equipo 'Big Bad Banksia Men' en el partido
Tiene bastante suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spray n'Pray

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Răzvan Precup va donar a Spray un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Egil Andersson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Spray es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Răzvan Precup, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Spray.
  • 136 Minuto 41 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Filip Căileanu encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Ruben Herger anotar per a Spray el 4 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Spray a 5 - 1. Marius Fernea va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Răzvan Precup es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alex Hăncianu va entorpir al marcador d'en Răzvan Precup per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Ruben Herger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Colby Masuda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Big Bad Banksia Men

Goles Goles

  • 106 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ronnie Curnock sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 18 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Banksia Me va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fredrik Gjønnes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Banksia Me va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Elías Hurtado Zaldívar no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manu Obst de Banksia Me la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.