Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726205987

Liga 726205987 Información oficial sobre el partido 726205987 en Hattrick

13.04.2024 10:00:00

FC Magura BC Alineación oficial del equipo 'FC Magura BC' en el partido 2 - 5 Campionii a.p.t. Alineación oficial del equipo 'Campionii a.p.t.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Magura BC Alineación oficial del equipo 'FC Magura BC' en el partido 3 - 5 Campionii a.p.t. Alineación oficial del equipo 'Campionii a.p.t.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,9 % 62,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Magura BC

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Jonathan David de Magura va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Magura per la dreta va donar com a resultat un gol de Jonathan David al minut 84 que reduïa la distància a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Salvo Princiotta va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Santiago Cañete rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Cristian Manolescu no va ser aprofitada per en Salvo Princiotta que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 235 Minuto 85 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Jonathan David, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Campionii a.p.t.

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Marian Manţu va posar els visitants Champions per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Mario Alberto Aceña va augmentar l'avantatge de Champions a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mirco Folea va augmentar l'avantatge de Champions a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Champions augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mirco Folea es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andrei Aftenie de Champions l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Andrei Aftenie va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.