Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726204814

Liga 726204814 Información oficial sobre el partido 726204814 en Hattrick

20.04.2024 10:00:00

Bumbas Unirea Tricolor Alineación oficial del equipo 'Bumbas Unirea Tricolor' en el partido 2 - 3 Dynamo Bucureşti Alineación oficial del equipo 'Dynamo Bucureşti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bumbas Unirea Tricolor Alineación oficial del equipo 'Bumbas Unirea Tricolor' en el partido 3 - 1 Dynamo Bucureşti Alineación oficial del equipo 'Dynamo Bucureşti' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bumbas Unirea Tricolor

Goles Goles

  • 114 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de 23 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Tricolor, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ionuţ-Adrian Deneş de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 110 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74, Tricolor van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Ionuţ-Adrian Deneş va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 el Tricolor va posar setge sobre la defensa central visitant però en Petrică Bande no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Gamliel Tchernichovsky va estar a punt de marcar al minut 15 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Daniel-Marius Tudose va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tricolor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Tricolor va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Daniel-Marius Tudose la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolae-Gabriel Coşa.

Dynamo Bucureşti

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb 9 minuts jugats, Peio Patiño de Dynamo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Marvic Tanti quedar desmarcat i marcar per a Dynamo al minut 71. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Dynamo eren letals, i Pier Giovanni Nurcaro va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Fitzroy Gilbert que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aharon Tatosyan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marvic Tanti després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Francesco Barbareschi va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vasiliy Borsakov de Dynamo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.