Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726204365

Liga 726204365 Información oficial sobre el partido 726204365 en Hattrick

13.04.2024 10:00:00

Atletico Arges Alineación oficial del equipo 'Atletico Arges' en el partido 3 - 0 Everybody lies Alineación oficial del equipo 'Everybody lies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Arges Alineación oficial del equipo 'Atletico Arges' en el partido 2 - 0 Everybody lies Alineación oficial del equipo 'Everybody lies' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Arges

Goles Goles

  • 190 Minuto 11 (Gol de falta): En Sergiu Ungurean conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Atletico va augmentar la diferència quan Dionisis Gkarametsos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andrei Gheorghe, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Dionisis Gkarametsos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Atletico va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Teemu Koskenranta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Zsolt Spanovics una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Guillaume Azoulay va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Zsolt Spanovics, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Al minut 67 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Dionisis Gkarametsos, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Darius Băsceanu es va comportar com un juvenil al minut 82 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Everybody lies

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Pirounaki van sortir al contraatac al minut 26, però Benjamin Pritchard va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Pirounaki va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 89 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ádám Nyisztor de Pirounaki va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdul-Salaam Al-Khulaifi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.