Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726204362

Liga 726204362 Información oficial sobre el partido 726204362 en Hattrick

06.04.2024 10:00:00

Descultii Veseli Alineación oficial del equipo 'Descultii Veseli' en el partido 0 - 8 Atletico Arges Alineación oficial del equipo 'Atletico Arges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Descultii Veseli Alineación oficial del equipo 'Descultii Veseli' en el partido 0 - 9 Atletico Arges Alineación oficial del equipo 'Atletico Arges' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Descultii Veseli

Goles Goles

  • 125 Minuto 22 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Puiu Zăvoianu va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 2 al minut 22.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Puiu Zăvoianu quasi marca en una jugada assajada de córner que Cătălin 'Luceafărul' Ciurdariu havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Atletico Arges

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Atletico va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Andrei Gheorghe.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atletico. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Ştefan Buga xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 33 de partit va donar a Atletico l'avantatge per 0 - 4. Ştefan Buga en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andrei Gheorghe de Atletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 49 de partit.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, un xut de Andrei Gheorghe des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Ştefan Buga va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 0 - 7 per a Atletico.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ştefan Buga va augmentar l'avantatge de Atletico a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dionisis Gkarametsos es va quedar sol davant del porter, al minut 19. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Teemu Koskenranta va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 31, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 José Sparrnschied va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Teemu Koskenranta, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eraldo Donadeo de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.