Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Pagès (312112) - Aracelis (121076) » 72618713: T17/J2/VI

Liga 72618713 Información oficial sobre el partido 72618713 en Hattrick

06.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / VI.18 (14336)

tran tran Alineación oficial del equipo 'tran tran' en el partido 0 - 2 Club de Fútbol Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Club de Fútbol Pontevedra' en el partido
0 - 1 Henrique Aldeia (33')
0 - 2 Maurice MacKieson (62')
tran tran Alineación oficial del equipo 'tran tran' en el partido 0 - 2 Club de Fútbol Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Club de Fútbol Pontevedra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tran tran Alineación oficial del equipo 'tran tran' en el partido 0 - 1 Club de Fútbol Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Club de Fútbol Pontevedra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tran tran

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de tran va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Velor Khomenko, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Velor Khomenko, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Bucky Reid de tran va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club de Fútbol Pontevedra

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, Pontevedra es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Henrique Aldeia es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Al minut 62 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Maurice MacKieson va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Pontevedra va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dhrtimat Kumar va desviar el xut final de Roald Gundersen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Jorge de la Manzanara quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tonči Gršković. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Tonči Gršković va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Cayon Peña. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alvino Aparicio Perez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.