Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mad Max taldea (799759) - Soy Calcio (796109) » 726005879: T75/R1

Copa 726005879 Información oficial sobre el partido 726005879 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Mad Max taldea Alineación oficial del equipo 'Mad Max taldea' en el partido 1 - 4 Soy Calcio Alineación oficial del equipo 'Soy Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mad Max taldea Alineación oficial del equipo 'Mad Max taldea' en el partido 1 - 2 Soy Calcio Alineación oficial del equipo 'Soy Calcio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mad Max taldea

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Álex Almodóvar de taldea va demostrar les seves habilitats al minut 89 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): taldea per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Heliodoro Cagide va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Álex Almodóvar va entorpir al marcador d'en Victor Stol per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan Álex Almodóvar des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Soy Calcio

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Piergiuseppe Andenna donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del taldea. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en August Antończak la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SC es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 29.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Teófilo Figueroa va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a SC l'avantatge per 0 - 4. Intxixu Basterretxe en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Mauro Barriga hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Abilio Alcalde havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): David Zumel va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 75 minuts, el SC va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38, Mauro Barriga de SC va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.