Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zinabrio (311622) - Sobrada (118982) » 726005400: T75/R1

Copa 726005400 Información oficial sobre el partido 726005400 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Zinabrio Alineación oficial del equipo 'Zinabrio' en el partido 2 - 5 Sobrada Alineación oficial del equipo 'Sobrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Zinabrio Alineación oficial del equipo 'Zinabrio' en el partido 3 - 3 Sobrada Alineación oficial del equipo 'Sobrada' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,9 % 36,1 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zinabrio

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Dick Verbij va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Zinabrio, Daris Popržanović, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 29 gràcies a la jugada de Mats Nobel, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Erik Polak gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manuel Fernando Guzmán va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Boyan Nenov va ridiculitzar a en Ergun Sevengün amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Zinabrio va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Dick Verbij la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Roberto D'Amaro va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Sobrada

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sobrada prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ruslan Kashaev.
  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Sobrada amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Juan Faundez, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Piet Heersema es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a Sobrada l'avantatge per 2 - 4. Ergun Sevengün en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Todi Johannesen va ser l'anotador del 2 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulo Romón de Sobrada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Ergun Sevengün de Sobrada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.