Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burritos Team (315130) - ArTeAr (437878) » 72577001: T17/J14/V

Liga 72577001 Información oficial sobre el partido 72577001 en Hattrick

29.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / V.153 (5666)

Burritos Team Alineación oficial del equipo 'Burritos Team' en el partido 3 - 4 Crazy Brains Alineación oficial del equipo 'Crazy Brains' en el partido
Guilherme César Monteiro (33') 1 - 0
1 - 1 Peter Martinsson (41')
1 - 2 Armando van der Wal (43')
1 - 3 Luis Santos (61')
1 - 4 Armando van der Wal (68')
Guilherme César Monteiro (85') 2 - 4
Paco Aláez Corral (87') 3 - 4
Burritos Team Alineación oficial del equipo 'Burritos Team' en el partido 3 - 4 Crazy Brains Alineación oficial del equipo 'Crazy Brains' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Burritos Team Alineación oficial del equipo 'Burritos Team' en el partido 0 - 1 Crazy Brains Alineación oficial del equipo 'Crazy Brains' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burritos Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Burritos va posar-se per davant 1 - 0 al minut 33, quan Guilherme César Monteiro va llançar una pena màxima perfectament.
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Burritos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Guilherme César Monteiro aconseguint el 2 - 4.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Burritos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 4 mitjançant en Paco Aláez Corral.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): El Burritos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Guilherme César Monteiro la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Armindo Mota no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guilherme César Monteiro.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 45 (Tirita): Al minut 45 de partit, el jugador Boris Goriupp de Burritos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 82 va fer que Iip Morhan de Burritos hagués d'abandonar el terreny de joc. Paco Aláez Corral va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Crazy Brains

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 41 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Peter Martinsson.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a CrazyBrain prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Armando van der Wal.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): En Villu Traat entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CrazyBrain, un peu providencial d'en Luis Santos va situar el 1-3 al panell digital.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Armando van der Wal de CrazyBrain l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 68 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Johann Gisi es va comportar com un juvenil al minut 8 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): CrazyBrain va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Peter Martinsson es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Ákos Iványi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alonso Carballo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Peter Martinsson de CrazyBrain es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Peter Martinsson se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Manuel Knoblauch de CrazyBrain va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Karl Niehuis va prendre el seu rol al minut 89.