Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La empedrá (49167) - Los Pibes del Pecio (48243) » 72504311: T17/J14/II

Liga 72504311 Información oficial sobre el partido 72504311 en Hattrick

29.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / II.4 (3407)

FC Libre Albedrio Alineación oficial del equipo 'FC Libre Albedrio' en el partido 1 - 0 Los Pibes del Pecio Alineación oficial del equipo 'Los Pibes del Pecio' en el partido
Miguel Moral (84') 1 - 0
FC Libre Albedrio Alineación oficial del equipo 'FC Libre Albedrio' en el partido 1 - 0 Los Pibes del Pecio Alineación oficial del equipo 'Los Pibes del Pecio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Libre Albedrio Alineación oficial del equipo 'FC Libre Albedrio' en el partido 1 - 0 Los Pibes del Pecio Alineación oficial del equipo 'Los Pibes del Pecio' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Libre Albedrio

Goles Goles

  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Omer Levi no va poder aturar Miguel Moral de Albedrio, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 84 el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Albedrio per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Elías Moreno va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Renato Barrera Rodríguez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Albedrio se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfonso Balodis va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eduardo Moren Brito va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Alfonso Balodis es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Los Pibes del Pecio

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Pibes van sortir al contraatac amb encert al minut 13, però Peter Lond no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco de Pablos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pibes que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Magnus Börjesson de Pibes es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Luis Abad García de Pibes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.