Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Twinsmb (47818) - La empedrá (49167) » 72504306: T17/J12/II

Liga 72504306 Información oficial sobre el partido 72504306 en Hattrick

15.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / II.4 (3407)

Ronda F.C. Alineación oficial del equipo 'Ronda F.C.' en el partido 1 - 1 FC Libre Albedrio Alineación oficial del equipo 'FC Libre Albedrio' en el partido
0 - 1 David Arellano (72')
Hampus Karlsson (79') 1 - 1
Ronda F.C. Alineación oficial del equipo 'Ronda F.C.' en el partido 1 - 1 FC Libre Albedrio Alineación oficial del equipo 'FC Libre Albedrio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ronda F.C. Alineación oficial del equipo 'Ronda F.C.' en el partido 3 - 2 FC Libre Albedrio Alineación oficial del equipo 'FC Libre Albedrio' en el partido
Tiene mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,3 % 6,5 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ronda F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Hampus Karlsson va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Ronda empatava el partit, 1 a 1, al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vallo Ranne va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Alfredo Rodríguez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Ronda per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hampus Karlsson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Ronda va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joe MacArthur va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfredo Rodríguez.
  • 217 Minuto 70 (Ocasión evento especial cansancio): Alberto Ambrona començava a fer errades greus a causa del cansament, fet que posava en dificultats la resta de la defensa del seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Giuseppe Sala de Ronda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Fernández Riviera de Ronda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Libre Albedrio

Goles Goles

  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): Amb 72 minuts jugats, David Arellano de Albedrio va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Cyprien Corneille no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Esteve Lizarazu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Alfonso Balodis de Albedrio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 13 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alfonso Balodis se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.