Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WeedCritical (30705) - alayneros (30650) » 72504154: T17/J3/II

Liga 72504154 Información oficial sobre el partido 72504154 en Hattrick

13.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / II.2 (3405)

Ladilla Deportivo Alineación oficial del equipo 'Ladilla Deportivo' en el partido 0 - 4 supernenas Alineación oficial del equipo 'supernenas' en el partido
0 - 1 Diego Peris (32')
0 - 2 Conny Jansson (55')
0 - 3 Stanislav Voronov (59')
0 - 4 Stanislav Voronov (74')
Ladilla Deportivo Alineación oficial del equipo 'Ladilla Deportivo' en el partido 0 - 4 supernenas Alineación oficial del equipo 'supernenas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ladilla Deportivo Alineación oficial del equipo 'Ladilla Deportivo' en el partido 0 - 4 supernenas Alineación oficial del equipo 'supernenas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ladilla Deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deportivo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anders Eriksson va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Orlín Buendia Almansa de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

supernenas

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Diego Peris donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Conny Jansson de supernenas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 55 de partit.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stanislav Voronov de supernenas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 59 de partit.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip supernenas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Stanislav Voronov va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Conny Jansson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Conny Jansson va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, el supernenas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Conny Jansson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Somkid Pongam.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Somkid Pongam, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.