Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alayneros (30650) - Castelldefels (47586) » 72504150: T17/J2/II

Liga 72504150 Información oficial sobre el partido 72504150 en Hattrick

06.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / II.2 (3405)

supernenas Alineación oficial del equipo 'supernenas' en el partido 0 - 2 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
0 - 1 Torcuato Seivane (6')
0 - 2 Torcuato Seivane (75')
supernenas Alineación oficial del equipo 'supernenas' en el partido 0 - 2 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
supernenas Alineación oficial del equipo 'supernenas' en el partido 1 - 0 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

supernenas

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 86 (Ocasión de falta): Juan Adalid va xutar una falta al minut 86 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Bayram Tanju de supernenas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Passats 28 minuts de joc, en Stanislav Voronov de supernenas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Castelldefels

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Torcuato Seivane de Castelldefels va fer un bon esprint per escapar-se de Iago Cabezon Lopez i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Isidoro Rodríguez va acabar en una passada genial cap al jugador de Castelldefels Torcuato Seivane, que va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Ed Aalders de Castelldefels, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Castelldefels va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Wolf-Bennet Fürst-Tarnofsky va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ed Aalders, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wolf-Bennet Fürst-Tarnofsky es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Shaked Ben Asher va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Castelldefels es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.