Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TeamFCCC (30529) - paketazos (30931) » 72504101: T17/J3/II

Liga 72504101 Información oficial sobre el partido 72504101 en Hattrick

13.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / II.1 (3404)

Peñacas Alineación oficial del equipo 'Peñacas' en el partido 3 - 0 Cafe Ole Alineación oficial del equipo 'Cafe Ole' en el partido
Sten Söderander (2') 1 - 0
Sten Söderander (12') 2 - 0
Steven van der Drift (19') 3 - 0
Peñacas Alineación oficial del equipo 'Peñacas' en el partido 3 - 0 Cafe Ole Alineación oficial del equipo 'Cafe Ole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peñacas Alineación oficial del equipo 'Peñacas' en el partido 1 - 0 Cafe Ole Alineación oficial del equipo 'Cafe Ole' en el partido
Tiene suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peñacas

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar Peñacas amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Sten Söderander va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): Sten Söderander va incrementar l'avantatge de Peñacas amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Steven van der Drift de Peñacas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Hans Kitslaar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 22, però una magnífica aturada de Belmiro Badillo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Belmiro Badillo al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Anders Holtengren va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Maximilian Ilionescu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Cafe Ole

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Ed Patton va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cafe que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pål Transtrand la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Cafe havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leontin Tãmas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leontin Tãmas va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Cafe va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Bengt Häggård de Cafe va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alvarado Arcones va prendre el seu rol al minut 73.