Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xispa (435611) - SQUIRREL-TEAM (438948) » 721274958: T74/J11/VII

Liga 721274958 Información oficial sobre el partido 721274958 en Hattrick

30.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 11 / VII.643 (38679)

Xispa Alineación oficial del equipo 'Xispa' en el partido 3 - 5 SQUIRREL-TEAM Alineación oficial del equipo 'SQUIRREL-TEAM' en el partido
Nabor García de Luera (16') 1 - 0
Nabor García de Luera (35') 2 - 0
2 - 1 Reza Fasihi (39')
2 - 2 Vincent Dunet (40')
Olli Feder (66') 3 - 2
3 - 3 Leigh Golding (87')
3 - 4 Javier Inda (88')
3 - 5 Leigh Golding (89')
Xispa Alineación oficial del equipo 'Xispa' en el partido 3 - 5 SQUIRREL-TEAM Alineación oficial del equipo 'SQUIRREL-TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Xispa Alineación oficial del equipo 'Xispa' en el partido 2 - 4 SQUIRREL-TEAM Alineación oficial del equipo 'SQUIRREL-TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xispa

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Xispa s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Nabor García de Luera per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Samuel Helausa va acabar en una passada genial cap al jugador de Xispa Nabor García de Luera, que va marcar el 2 - 0.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Xispa va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gerardo Mateos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Olli Feder que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nabor García de Luera de Xispa va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Samuel Helausa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Valcir de Menezes va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Giorgio De Lellis per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Valcir de Menezes va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Celestino Breviglieri va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

SQUIRREL-TEAM

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): SQUIRREL-TEAM van mostrar una bona compenetració quan al minut 39 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Reza Fasihi va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Vincent Dunet va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 en Leigh Golding va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 173 Minuto 88 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Javier Inda va poder marcar tot sol el 3 - 4.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del SQUIRREL-TEAM va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Leigh Golding, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Leigh Golding va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Leigh Golding, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Joan Lluís Pinsach, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.