Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salut i República C.F (794272) - P.S.V. SAN JOSÉ (314533) » 721267952: T74/J10/VII

Liga 721267952 Información oficial sobre el partido 721267952 en Hattrick

23.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 10 / VII.518 (38554)

Salut i República C.F Alineación oficial del equipo 'Salut i República C.F' en el partido 0 - 6 P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido
0 - 1 Luis Ortega (16')
0 - 2 José Tejedor (43')
0 - 3 Paco Aizpuru (44')
0 - 4 Aleks Tonchev (58')
0 - 5 Francisco Taravillo (72')
0 - 6 Wolfgang Königshofer (90')
Salut i República C.F Alineación oficial del equipo 'Salut i República C.F' en el partido 0 - 6 P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Salut i República C.F Alineación oficial del equipo 'Salut i República C.F' en el partido 0 - 4 P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salut i República C.F

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oxel Jávega de República es va guanyar la targeta groga merescudament.

P.S.V. SAN JOSÉ

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luis Ortega es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 43, en Belmiro Azaña la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en José Tejedor que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paco Aizpuru, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Aleks Tonchev, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a P.S.V. augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Francisco Taravillo es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Wolfgang Königshofer va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Francisco Taravillo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Wolfgang Königshofer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Wolfgang Königshofer va deixar a Oxel Jávega assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Milaim Goulet es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aleks Tonchev.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Ortega de P.S.V. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.