Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Acelis C.F. (773597) - Wesser F.C (1338613) » 721266812: T74/J5/VII

Liga 721266812 Información oficial sobre el partido 721266812 en Hattrick

18.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VII.498 (38534)

Real Acelis C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Acelis C.F.' en el partido 3 - 1 TSUSTE SALS Alineación oficial del equipo 'TSUSTE SALS' en el partido
0 - 1 Miguel Delgado (10')
Stoyan Dimitrov (19') 1 - 1
Alfred Olenskog (63') 2 - 1
Antonio Miro (66') 3 - 1
Real Acelis C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Acelis C.F.' en el partido 3 - 1 TSUSTE SALS Alineación oficial del equipo 'TSUSTE SALS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Real Acelis C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Acelis C.F.' en el partido 9 - 1 TSUSTE SALS Alineación oficial del equipo 'TSUSTE SALS' en el partido
Está más tieso que su rival 9.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Acelis C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 19 una excel·lent centrada de Antonio Miro va arribar a Stoyan Dimitrov, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Acelis prenia la batuta de l'encontre al minut 63, quan en Alfred Olenskog va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antonio Miro es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Acelis van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Francisco Fernández Prada va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 38 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Víctor Flores va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Amb 40 minuts disputats, Víctor Flores gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Joel Juanola va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Víctor Flores es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Stoyan Dimitrov de Acelis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

TSUSTE SALS

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Miguel Delgado es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Miguel Delgado quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Manuel Enecotegui va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Luis Marañón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Luis Marañón ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): TSUSTE va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 71 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Luis Marañón de TSUSTE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Varandalla de TSUSTE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.