Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nervión (1588688) - La Oscuridad Team (1436687) » 721265173: T74/J1/VII

Liga 721265173 Información oficial sobre el partido 721265173 en Hattrick

21.10.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 1 / VII.469 (38505)

Nervión Alineación oficial del equipo 'Nervión ' en el partido 1 - 4 La Oscuridad Team Alineación oficial del equipo 'La Oscuridad Team' en el partido
0 - 1 David Narbona Sales (12')
0 - 2 Andrea Foletto (22')
0 - 3 David Narbona Sales (40')
David Lanke (85') 1 - 3
1 - 4 David Narbona Sales (87')
Nervión Alineación oficial del equipo 'Nervión ' en el partido 1 - 4 La Oscuridad Team Alineación oficial del equipo 'La Oscuridad Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Nervión Alineación oficial del equipo 'Nervión ' en el partido 0 - 6 La Oscuridad Team Alineación oficial del equipo 'La Oscuridad Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nervión

Goles Goles

  • 104 Minuto 85 (Gol de penalti): El públic de Nervión va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 85, va xiular un penal pels locals. David Lanke no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Folke Schilhawy.

La Oscuridad Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de Oscuridad David Narbona Sales va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Andrea Foletto va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Oscuridad va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan David Narbona Sales va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Oscuridad va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser David Narbona Sales, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 9 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en David Narbona Sales va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eugen Biedermann va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Marley Ballion quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Fernando Arilla, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Oscuridad va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Lutherking Dornevil quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Casimiro Soria Sancho, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Oscuridad a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Eugen Biedermann va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marcel Moreno Díaz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugen Biedermann de Oscuridad es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.