Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Totalla (1415910) - CNP Córdoba (994612) » 721179579: T74/J9/V

Liga 721179579 Información oficial sobre el partido 721179579 en Hattrick

16.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 9 / V.220 (5733)

Sporting de Totalla Alineación oficial del equipo 'Sporting de Totalla' en el partido 2 - 0 CNP Córdoba Alineación oficial del equipo 'CNP Córdoba' en el partido
Javier Viyuelas (7') 1 - 0
Luis Padial (85') 2 - 0
Sporting de Totalla Alineación oficial del equipo 'Sporting de Totalla' en el partido 2 - 0 CNP Córdoba Alineación oficial del equipo 'CNP Córdoba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Totalla Alineación oficial del equipo 'Sporting de Totalla' en el partido 3 - 0 CNP Córdoba Alineación oficial del equipo 'CNP Córdoba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Totalla

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Javier Viyuelas va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 7, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Sporting, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sporting va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luis Padial progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Neal Maskell, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10, Neal Maskell gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Prieto va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Anastacio Iturriospe va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Padial. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El jugador local Anastacio Iturriospe per poc que no incrementa el marcador al minut 20. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Prieto va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pedro Fernández Folguera va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Javier Viyuelas de Sporting gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Sporting ho intentava per la dreta per mitjà de Elías Olmo Sáenz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Padial de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Neal Maskell de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CNP Córdoba

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, José Hormaza de Córdoba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.