Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapid Tardelli (492568) - germano (1435664) » 721178596: T74/J1/V

Liga 721178596 Información oficial sobre el partido 721178596 en Hattrick

21.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 1 / V.203 (5716)

Rapid Tardelli Alineación oficial del equipo 'Rapid Tardelli' en el partido 2 - 1 germano Alineación oficial del equipo 'germano' en el partido
Antonio Pierri (26') 1 - 0
Pedro Corcuera (60') 2 - 0
2 - 1 Ignacio Martínez Marín (77')
Rapid Tardelli Alineación oficial del equipo 'Rapid Tardelli' en el partido 2 - 1 germano Alineación oficial del equipo 'germano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rapid Tardelli Alineación oficial del equipo 'Rapid Tardelli' en el partido 2 - 2 germano Alineación oficial del equipo 'germano' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,0 % 37,1 % 32,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Tardelli

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antonio Pierri de Tardelli aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Tardelli sabia com jugar al contraatac, i al minut 60, Pedro Corcuera va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 潘 (Pan) 顺贵 (Shungui)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Pierri. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Ignacio Martínez de Franco gairebé va marcar per a Tardelli des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 225 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Antonio Pierri va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

germano

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats de germano van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Ignacio Martínez Marín va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jules Luyckx quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Dale Meuleman al minut 40 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Èric Déu va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Luis Hiniesta va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El germano creava perill des de la dreta al minut 59, però en Luis Hiniesta, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ignacio Martínez Marín desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Neluţu Pantazi ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ignacio Martínez Marín va enviar un xut des de 40 metres al minut 82, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gaetano Cardellicchio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.