Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Hospi CF (1589704) - Atletico Sipico (1599022) » 721177372: T74/J3/V

Liga 721177372 Información oficial sobre el partido 721177372 en Hattrick

04.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / V.181 (5694)

Inter Hospi CF Alineación oficial del equipo 'Inter Hospi CF' en el partido 2 - 0 Atletico Sipico Alineación oficial del equipo 'Atletico Sipico' en el partido
Enzo Napoleoni (37') 1 - 0
Hermann Kokeisl (43') 2 - 0
Inter Hospi CF Alineación oficial del equipo 'Inter Hospi CF' en el partido 2 - 0 Atletico Sipico Alineación oficial del equipo 'Atletico Sipico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter Hospi CF Alineación oficial del equipo 'Inter Hospi CF' en el partido 2 - 0 Atletico Sipico Alineación oficial del equipo 'Atletico Sipico' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Hospi CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Inter contenien la respiració mentre en Enzo Napoleoni s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hermann Kokeisl es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dolbert de Vletter va fer al minut 29 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jake Brown, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hermann Kokeisl de Inter va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Melcior Balaguer per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ismet Sitanggang va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Melcior Balaguer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hermann Kokeisl de Inter va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atletico Sipico

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 57, quan un error defensiu va deixar Ortzadar Goikouria completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Márton Debreceni va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gaston Ulmann, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Ortzadar Goikouria de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.