Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legend Pirate (314579) - Snow_Kids (797629) » 721176435: T74/J7/V

Liga 721176435 Información oficial sobre el partido 721176435 en Hattrick

02.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / V.164 (5677)

Legend Pirate Alineación oficial del equipo 'Legend Pirate' en el partido 1 - 2 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
0 - 1 Grégoire Dergias (24')
0 - 2 Federico Nervo (34')
Jesús Saló (80') 1 - 2
Legend Pirate Alineación oficial del equipo 'Legend Pirate' en el partido 1 - 2 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legend Pirate Alineación oficial del equipo 'Legend Pirate' en el partido 2 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legend Pirate

Goles Goles

  • 100 Minuto 80 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Jesús Saló. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 80 de joc, que suposava el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yapci Torres Alonso estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Philippe-Jacques Duquesne, als 30 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Legend van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Charles Meslin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Snow_Kids

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 24 minuts quan Borna Haji va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Grégoire Dergias, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Federico Nervo de Snow_Kids va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Snow_Kids va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jens Christian Winther, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Tamás Sárándi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abdelwakil Fahssi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Snow_Kids van sortir al contraatac al minut 55, però Evan Pickett va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Snow_Kids va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Grégoire Dergias va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.