Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HODEITXIKI (993539) - C.D. Lealtad (1587590) » 721171830: T74/J4/V

Liga 721171830 Información oficial sobre el partido 721171830 en Hattrick

11.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / V.82 (5595)

HODEITXIKI Alineación oficial del equipo 'HODEITXIKI' en el partido 1 - 0 C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido
Otto Kalkofe (75') 1 - 0
HODEITXIKI Alineación oficial del equipo 'HODEITXIKI' en el partido 1 - 0 C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HODEITXIKI Alineación oficial del equipo 'HODEITXIKI' en el partido 2 - 0 C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HODEITXIKI

Goles Goles

  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Otto Kalkofe va donar a HODEITXIKI un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Justice Fosu va fer una magnífica centrada, però la rematada de Vojtěch 'Arturo' Čagánek va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Otto Kalkofe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HODEITXIKI se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): HODEITXIKI va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vojtěch 'Arturo' Čagánek va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jakub Kosiór.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Justice Fosu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vojtěch 'Arturo' Čagánek va estar a punt d'acabar en gol al minut 48, però el porter visitant Jakub Kosiór va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 73 per blocar una centrada d'en Annunziato Limoli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de HODEITXIKI.

C.D. Lealtad

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el CDL sortien al contraatac. La falta llançada per Noel Gajano va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): CDL van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Ireneusz Kotwicki des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CDL van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Federico Nardoni va sortir desviat a la dreta de la porteria.