Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camerún Futbito (775469) - O Rápido do Xunco (1461352) » 721167358: T74/J6/V

Liga 721167358 Información oficial sobre el partido 721167358 en Hattrick

25.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 6 / V.2 (5515)

Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 2 - 2 O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido
0 - 1 Xavi Casabó (34')
Yoeri Citroen (44') 1 - 1
Joan Maluquer (58') 2 - 1
2 - 2 Alejandro Mera (84')
Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 2 - 2 O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 2 - 0 O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camerún Futbito

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Camerún aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Yoeri Citroen va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Joan Maluquer, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Camerún se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Vojin Stević va rebre molts aplaudiments. Al minut 83 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillermo Maestro Líster.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Derman Hakverdi de Camerún va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

O Rápido do Xunco

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Romeu Nemiña va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Rápido, Xavi Casabó, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Als 84 minuts de partit, Alejandro Mera de Rápido va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Es duien 44 minuts de partit jugats quan Joan Jesús Gavilà va estar a punt de posar per davant a Rápido amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Benedik Lassak va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 52, quan en Vasil Borisov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rápido van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manolo Badenes Luz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Valerio Cantonal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iñaki Jordá de Rápido amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavi Casabó de Rápido va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.