Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Pratense (435450) - L.A.J. Football Club (1338202) » 715534141: T73/J9/VII

Liga 715534141 Información oficial sobre el partido 715534141 en Hattrick

26.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / VII.568 (38604)

Atlético Pratense Alineación oficial del equipo 'Atlético Pratense' en el partido 4 - 1 Teteros FC Alineación oficial del equipo 'Teteros FC' en el partido
Oveis Eslami (11') 1 - 0
1 - 1 Pascasio Villacid (37')
Jafar Imran Adam (51') 2 - 1
Oveis Eslami (58') 3 - 1
Kevin Mittermeier (82') 4 - 1
Atlético Pratense Alineación oficial del equipo 'Atlético Pratense' en el partido 4 - 1 Teteros FC Alineación oficial del equipo 'Teteros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético Pratense Alineación oficial del equipo 'Atlético Pratense' en el partido 6 - 0 Teteros FC Alineación oficial del equipo 'Teteros FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Pratense

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Oveis Eslami, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Atlético s'avançava al marcador al minut 51, després d'un rebot que va caçar en Jafar Imran Adam per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Atlético va augmentar la diferència quan Oveis Eslami no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Atlético va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alessandro Guardone, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Kevin Mittermeier que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alessandro Guardone va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Nahuelquin Soria, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Nazario Gorena va fer al minut 38 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Nahuelquin Soria, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Nazario Gorena del Atlético ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Nazario Gorena va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlético se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alessandro Guardone va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Kevin Mittermeier gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Simón Romero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Teteros FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 37 minuts de joc, Pascasio Villacid, corrent com un esperitat, superà primer Oveis Eslami per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Teteros van sortir al contraatac al minut 7, però Paco Egusquiza va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paco Egusquiza estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Hernán Caballero, als 68 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Sabater de Teteros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.