Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Helia (120142) - F.C. Holli (797406) » 715444199: T73/J7/V

Liga 715444199 Información oficial sobre el partido 715444199 en Hattrick

12.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / V.242 (5757)

Atletico de Helia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Helia' en el partido 3 - 2 F.C. Holli Alineación oficial del equipo 'F.C. Holli' en el partido
0 - 1 Francisco Pardo (22')
Guenther Lengdorfer-Gaffron (23') 1 - 1
Guenther Lengdorfer-Gaffron (26') 2 - 1
Ville Juntunen (47') 3 - 1
3 - 2 Paolo Soraruf (73')
Atletico de Helia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Helia' en el partido 3 - 2 F.C. Holli Alineación oficial del equipo 'F.C. Holli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico de Helia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Helia' en el partido 4 - 0 F.C. Holli Alineación oficial del equipo 'F.C. Holli' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Helia

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 del partit, el jugador Guenther Lengdorfer-Gaffron de Atletico va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Guenther Lengdorfer-Gaffron, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Atletico es posava per davant!
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ville Juntunen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Atletico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dario Vettorato en un 1 contra 1 amb el porter Noël Brentjes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dario Vettorato va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ville Juntunen per poc que no incrementa el marcador al minut 27. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Noël Brentjes va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Fortunat Perraudin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Noël Brentjes al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Arnold Vriend va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Atletico ho intentava per la dreta per mitjà de Kees Pelgrims, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

F.C. Holli

Goles Goles

  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Francisco Pardo de WOLOLO va fer un bon esprint per escapar-se de Ratko Akrap i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 73 minuts de joc, Paolo Soraruf, corrent com un esperitat, superà primer Ratko Akrap per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Martín Muñoz va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de WOLOLO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Josua Elkuch, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Marías.