Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Patoss (489116) - Aldeamayor soccer club (773707) » 715434499: T73/J4/V

Liga 715434499 Información oficial sobre el partido 715434499 en Hattrick

22.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / V.69 (5582)

Los Patoss Alineación oficial del equipo 'Los Patoss' en el partido 3 - 1 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
José Manuel Wirth (38') 1 - 0
1 - 1 Min-Suk SaGong (39')
Julio Medina Almeida (43') 2 - 1
Marius Schacke (60') 3 - 1
Los Patoss Alineación oficial del equipo 'Los Patoss' en el partido 3 - 1 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Patoss Alineación oficial del equipo 'Los Patoss' en el partido 5 - 1 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
Tiene mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Patoss

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, José Manuel Wirth era molt més ràpid que el defensa Marius Bunduc. Al minut 38, el jugador de Patoss va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Patoss, atacant per l'esquerra al minut 43, va aprofitar el magnífic llançament de Julio Medina Almeida per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Marius Schacke va incrementar l'avantatge de Patoss amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 30 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Mirosław Kusa va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En José Manuel Wirth va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Freek-Jan Bakhuis de Patoss va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Freek-Jan Bakhuis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Aldeamayor soccer club

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Min-Suk SaGong que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Aldeamayor que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Samuel Matěj, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Argun Pehlivan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Aldeamayor va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Argun Pehlivan es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Enrico Dell'Asta al minut 59 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Aldeamayor va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Samuel Matěj no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marius Bunduc de Aldeamayor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.