Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Greengroucers (314841) - A.C Brugal (1370326) » 715434149: T73/J2/V

Liga 715434149 Información oficial sobre el partido 715434149 en Hattrick

08.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 2 / V.63 (5576)

Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido 0 - 0 A.C Brugal Alineación oficial del equipo 'A.C Brugal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido 2 - 0 A.C Brugal Alineación oficial del equipo 'A.C Brugal' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Greengroucers

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Greengroucers Euken Etxarreta quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en 侯 (Hou) 永新 (Yongxin) l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Greengroucers va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però David Poncela va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Greengroucers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Jiménez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Greengroucers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Abdelazim Fayrouzi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Euken Etxarreta va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Aníbal Madero va deixar a András Bábos assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Greengroucers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pepe 'Hristo' Barreña va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fahem M'sili.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Euken Etxarreta.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 侯 (Hou) 永新 (Yongxin) de Greengroucers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

A.C Brugal

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Laurenţiu Aioanei va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 208 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José María Urruela de Brugal va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Fernando Salas que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Brugal va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Mario Soto Martínez va quedar-se sol davant el porter Máté Szőke, però aquest va poder aturar el xut.