Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Clube Deportivo de A Coruña (1340082) - Dinamo de Herrera (1433207) » 715430050: T73/J12/IV

Liga 715430050 Información oficial sobre el partido 715430050 en Hattrick

16.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / IV.53 (3476)

Clube Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Clube Deportivo de A Coruña' en el partido 2 - 3 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
Otmar Itzenplitz (8') 1 - 0
1 - 1 René Windsperger (20')
Gökhan Eldem (65') 2 - 1
2 - 2 Ellis Horan (66')
2 - 3 Ellis Horan (67')
Clube Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Clube Deportivo de A Coruña' en el partido 2 - 3 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Clube Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Clube Deportivo de A Coruña' en el partido 2 - 0 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clube Deportivo de A Coruña

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 8, en Felitciano Pieternella del Dépor va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Otmar Itzenplitz que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): En Jorge Piñeiro entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Dépor, un peu providencial d'en Gökhan Eldem va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Otmar Itzenplitz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dépor.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felitciano Pieternella de Dépor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dinamo de Herrera

Goles Goles

  • 187 Minuto 20 (Gol tiro lejano): En Darío Carrillo conduïa pel cercle central i, veient a en René Windsperger desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dépor. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ellis Horan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Herrera es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 66.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Lutger Grottenthaler estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ellis Horan va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 21 (Ocasión tiro lejano): El Herrera se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 21, en Lutger Grottenthaler va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 68 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Hannes Grenling ja els havia advertit que el porter contrari, en Boudewijn Vennix, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Herrera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bernie Dransdorf, però el porter rival va fer una gran aturada.