Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hernia Foraminal (121662) - Atlético ius (1586673) » 715427120: T73/J8/IV

Liga 715427120 Información oficial sobre el partido 715427120 en Hattrick

19.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / IV.1 (3424)

Hernia Foraminal Alineación oficial del equipo 'Hernia Foraminal' en el partido 2 - 2 Atlético ius Alineación oficial del equipo 'Atlético ius' en el partido
Juan José Saluces (9') 1 - 0
1 - 1 Jesús Cantoral (23')
1 - 2 Augusto Cortés (31')
Hadjar Taqui (35') 2 - 2
Hernia Foraminal Alineación oficial del equipo 'Hernia Foraminal' en el partido 2 - 2 Atlético ius Alineación oficial del equipo 'Atlético ius' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hernia Foraminal Alineación oficial del equipo 'Hernia Foraminal' en el partido 2 - 0 Atlético ius Alineación oficial del equipo 'Atlético ius' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hernia Foraminal

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan José Saluces de Foraminal aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Hadjar Taqui va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Foraminal va ser a punt de marcar al minut 22, quan el seu jugador Juan José Saluces va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Foraminal per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 73, quan Ostadar Mendigurria va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Hadjar Taqui va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Foraminal va estar a punt de posar-se per davant al minut 90 però Jordi Pujol va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Iu Bartomeu de Foraminal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atlético ius

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de IUS eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 23, Jesús Cantoral va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): El porter de IUS va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Augusto Cortés va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de IUS, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Daniel Hernández va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El IUS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Malcolm Fitzalan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Jesús Cantoral de IUS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.