Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montañes (774949) - R.C.D. Moaña (487568) » 709717909: T72/J6/VII

Liga 709717909 Información oficial sobre el partido 709717909 en Hattrick

15.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / VII.263 (38299)

Montañes Alineación oficial del equipo 'Montañes' en el partido 2 - 2 balto f.c Alineación oficial del equipo 'balto f.c' en el partido
Pavel Pleşa (9') 1 - 0
1 - 1 Paulo Cigarán (21')
Clodoveo Mantos (25') 2 - 1
2 - 2 Nikolay Mihov (84')
Montañes Alineación oficial del equipo 'Montañes' en el partido 2 - 2 balto f.c Alineación oficial del equipo 'balto f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montañes Alineación oficial del equipo 'Montañes' en el partido 1 - 2 balto f.c Alineación oficial del equipo 'balto f.c' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montañes

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 9 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Montañes. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Pavel Pleşa xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Clodoveo Mantos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Montañes.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Montañes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Clodoveo Mantos, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Montañes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Georgi Mihaylov des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pavel Pleşa de Montañes es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

balto f.c

Goles Goles

  • 160 Minuto 21 (Gol de falta): Al minut 21 del partit, Paulo Cigarán va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 84 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Nikolay Mihov de balto marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Eros Tisiot va encarar al porter al 17, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Joeri Bogaert quasi marca en una jugada assajada de córner que Nikolay Mihov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Nikolay Mihov quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 260 Minuto 66 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Paulo Cigarán, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): balto va estar a punt d'empatar al 69 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de János Mizsér que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Renán Meixe va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Fabian Stępień va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Clodoveo Mantos. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Paulo Cigarán va marcar al minut 85 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ezti Zugatzagoitia de balto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.