Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Bilbao (802011) - Imperio Galáctico FC (799269) » 709717184: T72/J7/VII

Liga 709717184 Información oficial sobre el partido 709717184 en Hattrick

22.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / VII.250 (38286)

Athletic Club Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Bilbao' en el partido 1 - 2 Imperio Galáctico FC Alineación oficial del equipo 'Imperio Galáctico FC' en el partido
0 - 1 Jesús Ricón (35')
0 - 2 Tiburcio Meira (40')
Adrián Vindel (48') 1 - 2
Athletic Club Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Bilbao' en el partido 1 - 2 Imperio Galáctico FC Alineación oficial del equipo 'Imperio Galáctico FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletic Club Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Bilbao' en el partido 1 - 2 Imperio Galáctico FC Alineación oficial del equipo 'Imperio Galáctico FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,5 % 66,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Bilbao

Goles Goles

  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): El Athletic no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Adrián Vindel es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dimitar Bekriev! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Ipar Areatza va estar a punt d'empatar per a Athletic quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Bruno Grapatin va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Adrián Vindel va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Zuhaitz Lazkanberri quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Quirze Tarabal va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 75, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Quirze Tarabal de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Imperio Galáctico FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Galáctico es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jesús Ricón es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tiburcio Meira de Galáctico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 40 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Jordi Nus de Galáctico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 44 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jesús Ricón després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rafael Ruano va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Velasco Manrique de Galáctico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.