Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SDESPANYOL (434250) - Eleven Parabellum (801265) » 709695310: T72/J12/VI

Liga 709695310 Información oficial sobre el partido 709695310 en Hattrick

27.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 12 / VI.883 (15201)

SDESPANYOL Alineación oficial del equipo 'SDESPANYOL' en el partido 3 - 2 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
Jendyose Kizito (4') 1 - 0
Marko Novičić (5') 2 - 0
2 - 1 Albert Therkildsen (68')
2 - 2 Pepe Rodríguez Marín (79')
Zwe Khant (89') 3 - 2
SDESPANYOL Alineación oficial del equipo 'SDESPANYOL' en el partido 3 - 2 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SDESPANYOL Alineación oficial del equipo 'SDESPANYOL' en el partido 0 - 3 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SDESPANYOL

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Jendyose Kizito, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. SDESPANYOL es posava per davant!
  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Hein van der Meyde va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SDESPANYOL, Marko Novičić, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador Zwe Khant de SDESPANYOL, després de 89 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Oldřich Krupař va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Oldřich Krupař va estar a punt de sentenciar el partit al minut 14, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eleven Parabellum

Goles Goles

  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Aloisus Krull sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Albert Therkildsen que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 79 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pepe Rodríguez Marín de Parabellum marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Albert Therkildsen va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Jimmy Drijber.
  • 252 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Parabellum va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 12 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Albert Therkildsen va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jimmy Drijber no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 18, quan un error defensiu va deixar Dima Arlozorov completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Richárd Hamza va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Jorge Rasero aquest no va estar a l'altura.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Pepe Rodríguez Marín va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.