Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SpeeD CorP, (1419657) - Rayo Cospeito (1366511) » 709655851: T72/J4/VI

Liga 709655851 Información oficial sobre el partido 709655851 en Hattrick

01.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 4 / VI.179 (14497)

SpeeD CorP, Alineación oficial del equipo 'SpeeD CorP,' en el partido 1 - 1 Rayo Cospeito Alineación oficial del equipo 'Rayo Cospeito' en el partido
Maik Loewen (9') 1 - 0
1 - 1 Bernie Tabanar (70')
SpeeD CorP, Alineación oficial del equipo 'SpeeD CorP,' en el partido 1 - 1 Rayo Cospeito Alineación oficial del equipo 'Rayo Cospeito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SpeeD CorP, Alineación oficial del equipo 'SpeeD CorP,' en el partido 2 - 0 Rayo Cospeito Alineación oficial del equipo 'Rayo Cospeito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SpeeD CorP,

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): SCP, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Maik Loewen per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): SCP va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ignaz Tenhagen en un 1 contra 1 amb el porter César Moreno Pidal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Ignaz Tenhagen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 23, però una magnífica aturada de César Moreno Pidal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Salva Lahosa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Ignaz Tenhagen del SCP ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Rayo Cospeito

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bernie Tabanar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Jaroslav Potocký va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alfredo Bazán va fer una jugada per la banda esquerra, però Eustaquio Zunino va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de Eustaquio Zunino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bernie Tabanar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cospeito, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Alfredo Bazán va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrico Torda de Cospeito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Reguero Martín.