Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zetatinakos (1368799) - Tenerife Athletic (989511) » 709642236: T72/J2/V

Liga 709642236 Información oficial sobre el partido 709642236 en Hattrick

18.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 2 / V.192 (5705)

Zetatinakos Alineación oficial del equipo 'Zetatinakos' en el partido 5 - 1 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
Gastón Figueroa (18') 1 - 0
Erasmo Olea (19') 2 - 0
Gastón Figueroa (25') 3 - 0
3 - 1 Ismael Defeudi (39')
Erasmo Olea (48') 4 - 1
Gastón Figueroa (65') 5 - 1
Zetatinakos Alineación oficial del equipo 'Zetatinakos' en el partido 5 - 1 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zetatinakos Alineación oficial del equipo 'Zetatinakos' en el partido 3 - 1 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
Tiene suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zetatinakos

Goles Goles

  • 136 Minuto 18 (Gol evento especial inexperiencia rival): Mario Bouillot va deixar patent la seva inexperiència al minut 18, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Gastón Figueroa va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Zetatinakos.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Erasmo Olea va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Zetatinakos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gastón Figueroa va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Erasmo Olea de Zetatinakos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Gastón Figueroa va augmentar l'avantatge de Zetatinakos a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zetatinakos, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Gastón Figueroa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Zito Gerard va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Zetatinakos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Zetatinakos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Stoyan Stanchev, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 39, Xenócrates dos Santos va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Ismael Defeudi, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Tenerife va ser a punt de marcar al minut 20, quan el seu jugador Ismael Defeudi va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ľubor Lopatka que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.