Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Bullss (315026) - H.C. Marratxí (799717) » 709636414: T72/J3/V

Liga 709636414 Información oficial sobre el partido 709636414 en Hattrick

25.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 3 / V.88 (5601)

Black Bullss Alineación oficial del equipo 'Black Bullss' en el partido 4 - 2 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
Juan Eduardo Altimiras (25') 1 - 0
Gabriel Apraiz (38') 2 - 0
2 - 1 Joan Oller (39')
Gabriel Apraiz (64') 3 - 1
Juan Eduardo Altimiras (81') 4 - 1
4 - 2 Gerrit Geijtenbeek (81')
Black Bullss Alineación oficial del equipo 'Black Bullss' en el partido 4 - 2 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Black Bullss Alineación oficial del equipo 'Black Bullss' en el partido 1 - 1 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Bullss

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Eduardo Altimiras, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bullss se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): En Gabriel Apraiz conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Asier Bethencourt arribés a peus de Gabriel Apraiz, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bullss el 3 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Juan Eduardo Altimiras de Bullss va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bullss van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Souheil Fassi Fihri, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Asier Bethencourt va rematar alt.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús Gumí per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Torsten Lutteroth va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Eduardo Altimiras de Bullss es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

H.C. Marratxí

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gerrit Geijtenbeek va treure un córner llarg cap al segon pal que en Joan Oller, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 154 Minuto 81 (Gol de penalti): El jugador de Marratxí Gerrit Geijtenbeek va anotar des dels 11 metres al minut 81, posant el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Marratxí tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Pere Joan Canyelles ho va intentar al minut 34 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Keyvan Asgarzadeh de Marratxí no va ser gol per ben poc.
  • 287 Minuto 79 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Juan Carlos Abadía ja els havia advertit que el porter contrari, en Cristóbal Zúñiga, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Víctor Serra de Marratxí va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Serra va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Marratxí va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.