Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Nguyen (772156) - GanyanPower (125785) » 709628952: T72/J13/IV

Liga 709628952 Información oficial sobre el partido 709628952 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / IV.18 (3441)

F.C. Nguyen Alineación oficial del equipo 'F.C. Nguyen' en el partido 3 - 3 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
0 - 1 Pedro Aldana (28')
0 - 2 Nassim 'Sugar Daddy' Zaylachi (29')
Per Karlsson (39') 1 - 2
Noah Marklund (43') 2 - 2
Per Karlsson (82') 3 - 2
3 - 3 Antonio 'Gimme a' Paganelli (83')
F.C. Nguyen Alineación oficial del equipo 'F.C. Nguyen' en el partido 3 - 3 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Nguyen Alineación oficial del equipo 'F.C. Nguyen' en el partido 2 - 1 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Nguyen

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Per Karlsson es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 110 Minuto 43 (Gol de falta): Una falta al minut 43 va proporcionar un lliure directe al Nguyen. Noah Marklund va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Per Karlsson de Nguyen aconseguir un gol al minut 82 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tadeusz Roszkowiak no va entrar per centímetres.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Ribera va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Richardos 'Florituras' Floratos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del GanyanPower. La jugada d'estratègia del Nguyen per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jean Van Vlierberghe va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

GanyanPower

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pedro Aldana va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el GanyanPower va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Nassim 'Sugar Daddy' Zaylachi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nguyen. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonio 'Gimme a' Paganelli la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del GanyanPower es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): GanyanPower va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Hosseine 'Sugar Daddy' Chedadi va quedar-se sol davant el porter Tevel Buvlil, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hans Heindl va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Hosseine 'Sugar Daddy' Chedadi de GanyanPower, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 78, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!