Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aragon Gole (1590543) - Olivença Soccer (1332375) » 703849454: T71/J9/VI

Liga 703849454 Información oficial sobre el partido 703849454 en Hattrick

14.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / VI.504 (14822)

Aragon Gole Alineación oficial del equipo 'Aragon Gole' en el partido 0 - 2 Olivença Soccer Alineación oficial del equipo 'Olivença Soccer' en el partido
0 - 1 Miroslav Ovcharov (78')
0 - 2 Issachar Trabelsi (83')
Aragon Gole Alineación oficial del equipo 'Aragon Gole' en el partido 0 - 2 Olivença Soccer Alineación oficial del equipo 'Olivença Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aragon Gole Alineación oficial del equipo 'Aragon Gole' en el partido 1 - 0 Olivença Soccer Alineación oficial del equipo 'Olivença Soccer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aragon Gole

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 42 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rudy Coemans va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Belmiro Arnaiz de Aragon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guaire Dazar de Aragon es va guanyar la targeta groga merescudament.

Olivença Soccer

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): El jugador Miroslav Ovcharov de Olivença es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Issachar Trabelsi de Olivença l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Olivença sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gertjan Behrens, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 225 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Julián Gil de Olivença va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Olivença va anar a parar a la dreta de l'atac on en Raşit Eşref Tamur, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Olivença van sortir al contraatac al minut 85, però Vicente valonga va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.