Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mediterraneo (778126) - Olímpico de Chihuahua (779232) » 703818100: T71/J11/V

Liga 703818100 Información oficial sobre el partido 703818100 en Hattrick

28.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / V.200 (5713)

Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 1 - 1 Olímpico de Chihuahua Alineación oficial del equipo 'Olímpico de Chihuahua' en el partido
Admantas Šerėnas (4') 1 - 0
1 - 1 Pietro Luca Milone (49')
Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 1 - 1 Olímpico de Chihuahua Alineación oficial del equipo 'Olímpico de Chihuahua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 2 - 0 Olímpico de Chihuahua Alineación oficial del equipo 'Olímpico de Chihuahua' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mediterraneo

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Admantas Šerėnas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mediterraneo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): José Cerjo va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Sean Steeg va xutar a fora.
  • 220 Minuto 51 (Ocasión de falta): Antonio Malatesta quasi dona a Mediterraneo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 224 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Mediterraneo va gaudir d'un penal a favor al minut 52, però el jugador Antonio Malatesta va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Ryan May.
  • 235 Minuto 57 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Admantas Šerėnas de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Cerjo va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Mediterraneo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Cerjo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Olímpico de Chihuahua

Goles Goles

  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pietro Luca Milone de Chihuahua va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chihuahua va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Picazo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chihuahua va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pietro Luca Milone va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jikke Broerse es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Pietro Luca Milone, el jugador de Chihuahua va ser expulsat al minut 78.