Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Que viene, que viene (308627) - CF Tete (1461398) » 703808544: T71/J2/V

Liga 703808544 Información oficial sobre el partido 703808544 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / V.30 (5543)

Que viene, que viene Alineación oficial del equipo 'Que viene, que viene' en el partido 4 - 1 CF Tete Alineación oficial del equipo 'CF Tete' en el partido
Piero Gandolfo (30') 1 - 0
1 - 1 Vado Ballestín (39')
Paszkál Hajduk (42') 2 - 1
Julius Baumgärtner (47') 3 - 1
Piero Gandolfo (62') 4 - 1
Que viene, que viene Alineación oficial del equipo 'Que viene, que viene' en el partido 4 - 1 CF Tete Alineación oficial del equipo 'CF Tete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Que viene, que viene Alineación oficial del equipo 'Que viene, que viene' en el partido 3 - 1 CF Tete Alineación oficial del equipo 'CF Tete' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que viene, que viene

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Espina Idígoras va pentinar un córner cap al segon pal que Piero Gandolfo va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Corria el minut 42, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. viene, s'avançava en el marcador després que en Paszkál Hajduk xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 47 i semblava que viene, desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Julius Baumgärtner va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Piero Gandolfo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): viene, va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jerzy Szczepanowicz en un 1 contra 1 amb el porter Udo Josefs, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Espina Idígoras una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Udo Josefs va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Jerzy Szczepanowicz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de viene, a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Juan Bonilla va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Jerzy Szczepanowicz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

CF Tete

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 en Vado Ballestín va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 70, quan un error defensiu va deixar Gregorio Tristán completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Vlastimil Nárožný va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.