Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Panteras de Ronda (1366560) - Oques Grasses (439465) » 703805721: T71/J10/IV

Liga 703805721 Información oficial sobre el partido 703805721 en Hattrick

21.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 10 / IV.43 (3466)

Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido 3 - 1 Estat Català Alineación oficial del equipo 'Estat Català' en el partido
José Medina Cantalejo (26') 1 - 0
Sandro Camacho (38') 2 - 0
Sandro Camacho (72') 3 - 0
3 - 1 Karol Kądzielawa (74')
Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido 3 - 1 Estat Català Alineación oficial del equipo 'Estat Català' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido 4 - 2 Estat Català Alineación oficial del equipo 'Estat Català' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Panteras de Ronda

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Panteras va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 José Medina Cantalejo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Panteras va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sandro Camacho progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Panteras va aconseguir el 3 - 0 quan Sandro Camacho va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Branco Hato va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Panteras se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Paolo Malandrino va marxar de Darius Grootveld en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Panteras van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Medina Cantalejo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enzo Peluffo de Panteras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Estat Català

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Lliures va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Karol Kądzielawa va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): César Segovia quasi aconsegueix empatar per Lliures al minut 28, però Bodo Gehm va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Lliures va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 40 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Lliures va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 63, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Francesc de Pau Daranas.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Karol Kądzielawa va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Bodo Gehm.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): César Segovia de Lliures va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Francesc de Pau Daranas de Lliures va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.