Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TROPEZON CÁNTABRO (1417631) - Tocatic F.C. (1594087) » 697975096: T70/J8/VI

Liga 697975096 Información oficial sobre el partido 697975096 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VI.482 (14800)

C.F Bellcairenc Alineación oficial del equipo 'C.F Bellcairenc' en el partido 4 - 2 Tocatic F.C. Alineación oficial del equipo 'Tocatic F.C.' en el partido
0 - 1 Sandy Mashinter (19')
Koikili Graxirena (35') 1 - 1
1 - 2 Albert Griffiths (40')
Koikili Graxirena (50') 2 - 2
Alfredo Chirilli (63') 3 - 2
Romeu José Jordão Jr. (67') 4 - 2
C.F Bellcairenc Alineación oficial del equipo 'C.F Bellcairenc' en el partido 4 - 2 Tocatic F.C. Alineación oficial del equipo 'Tocatic F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F Bellcairenc Alineación oficial del equipo 'C.F Bellcairenc' en el partido 4 - 1 Tocatic F.C. Alineación oficial del equipo 'Tocatic F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Bellcairenc

Goles Goles

  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): Bellcairenc va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Koikili Graxirena, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Bellcairenc equilibrava la balança al minut 50. En Koikili Graxirena, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 63 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bellcairenc. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Alfredo Chirilli xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, Bellcairenc va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Romeu José Jordão Jr., que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Giuseppino Demattè! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Albert Griffiths no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Assan Bianquinch estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vicente Valenzuela Serrano va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Szymon Magnowski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Adolfino Murolo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tocatic F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tocatic prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sandy Mashinter.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, Tocatic es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Albert Griffiths es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Tocatic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 3, però el xut de Diego Sáenz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, el Tocatic va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Procopio Viapiana s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Tocatic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enrique Bustos Fermoso va desviar el xut final de Birger Spretten després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amin Aria de Tocatic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Félix Olmedo Halcón de Tocatic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Ventura.