Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALDELORS (1368666) - Kickicks (437098) » 697930677: T70/J5/IV

Liga 697930677 Información oficial sobre el partido 697930677 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / IV.9 (3432)

VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 2 - 2 Kickicks Alineación oficial del equipo 'Kickicks' en el partido
Hans-Georg Kronbeck (5') 1 - 0
1 - 1 Barnaba Tacchi (35')
Juliusz Dyrla (61') 2 - 1
2 - 2 Fausto Lorenzani (72')
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 2 - 2 Kickicks Alineación oficial del equipo 'Kickicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 3 - 1 Kickicks Alineación oficial del equipo 'Kickicks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALDELORS

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hans-Georg Kronbeck, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del VALDELORS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Passats 61 minuts, Juliusz Dyrla, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. VALDELORS es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juliusz Dyrla va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juliusz Dyrla estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rimas Listopadskis, als 13 minuts, va fallar per ben poc.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juliusz Dyrla va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pierluigi Scaramuccia va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): VALDELORS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Ariel Kubalski va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): VALDELORS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pierluigi Scaramuccia en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Pons, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rimas Listopadskis per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manuel Pons va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ariel Kubalski de VALDELORS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Kickicks

Goles Goles

  • 164 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Kickicks al minut 35. Barnaba Tacchi va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Kickicks va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 72, quan Fausto Lorenzani, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Fausto Lorenzani sol davant la porteria al minut 8, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 16 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Benet Battaner va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Benet Battaner va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Kaan Özgüven va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Kickicks va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kaan Özgüven va desviar el xut final de Fausto Lorenzani després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fausto Lorenzani de Kickicks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Arandojo de Kickicks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, 罗 (Luo) 鹰 (Ying) de Kickicks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.