Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heavy Metal FC (310322) - La Comarca del Duende (1436382) » 697929587: T70/J13/III

Liga 697929587 Información oficial sobre el partido 697929587 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / III.5 (3412)

Heavy Metal FC Alineación oficial del equipo 'Heavy Metal FC' en el partido 3 - 0 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
Rafael Arobes (19') 1 - 0
Marcos García-Gallego (22') 2 - 0
Ferran Picornell (74') 3 - 0
Heavy Metal FC Alineación oficial del equipo 'Heavy Metal FC' en el partido 3 - 0 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Heavy Metal FC Alineación oficial del equipo 'Heavy Metal FC' en el partido 1 - 1 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
Tiene suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,4 % 39,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heavy Metal FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rafael Arobes, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Amb 22 minuts jugats, en Marcos García-Gallego va augmentar l'avantatge de Heavy a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Heavy el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ferran Picornell va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Heavy van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Ferran Picornell des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Heavy van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 64 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ferran Picornell, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferran Picornell de Heavy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ferran Picornell va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

La Comarca del Duende

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jesús de la Corte va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Andrei Benchea rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Igor Burlić va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Comarca va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 63, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Alberto Jara.
  • 250 Minuto 73 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Comarca l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 73, però el xut va sortir desviat.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Comarca va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 78 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Comarca va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Peral, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Andrei Benchea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 252 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Comarca va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Alberto Jara no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Alberto Jara de Comarca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.