Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

algorta timbers (799578) - MeaBurro FC (491772) » 695096954: T69/R2

Copa 695096954 Información oficial sobre el partido 695096954 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

algorta timbers Alineación oficial del equipo 'algorta timbers' en el partido 4 - 5 MeaBurro FC Alineación oficial del equipo 'MeaBurro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
algorta timbers Alineación oficial del equipo 'algorta timbers' en el partido 1 - 2 MeaBurro FC Alineación oficial del equipo 'MeaBurro FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

algorta timbers

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Marcel Bob va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 15 quan Raúl Compta de algorta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de algorta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jacek Nikiforenko, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Al minut 101, Poyraz Okan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Celal Reftar de algorta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Heitor Bernardes de algorta es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Marcel Bob va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de algorta, Celal Reftar, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de algorta Poyraz Okan, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Stefano Nucera. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de algorta Jimmy Gerhardsson va intentar enganyar Stefano Nucera amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ilja den Tex xutant per a algorta va fer anar la pilota just on la volia, però Stefano Nucera, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

MeaBurro FC

Goles Goles

  • 125 Minuto 14 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Josep Oronich va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 0.
  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Adriel Sáenz Clemente va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): En Adriel Sáenz Clemente va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 32. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): MeaBurro va estar a punt d'empatar al 16 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de José Luis Torres Moreno que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Arkhip Kormiltsyn de MeaBurro va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 270 Minuto 80 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a MeaBurro al minut 80, però el xut de Adriel Sáenz Clemente va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): En Arkhip Kormiltsyn va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michal Polášek de MeaBurro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de MeaBurro Diomedes Espíndola no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ilja den Tex es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Stefano Nucera de MeaBurro, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ilja den Tex en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de MeaBurro Adriel Sáenz Clemente va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Arkhip Kormiltsyn anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a MeaBurro.