Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ARKANNDAS ZARAGOZA SUB 23 (47467) - Kimarck C.F. (486075) » 692132986: T69/J10/VII

Liga 692132986 Información oficial sobre el partido 692132986 en Hattrick

11.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VII.751 (38787)

DonAndres Team Alineación oficial del equipo 'DonAndres Team' en el partido 1 - 0 Viking's CF Alineación oficial del equipo 'Viking's CF' en el partido
Gilberto Stoebich (74') 1 - 0
DonAndres Team Alineación oficial del equipo 'DonAndres Team' en el partido 1 - 0 Viking's CF Alineación oficial del equipo 'Viking's CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DonAndres Team Alineación oficial del equipo 'DonAndres Team' en el partido 0 - 1 Viking's CF Alineación oficial del equipo 'Viking's CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DonAndres Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): El jugador Gilberto Stoebich de DonAndres, després de 74 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 18 minuts de joc, Santiago Iriso semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Diego Gámez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a DonAndres al minut 53.

Viking's CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vikings que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Augusto Pena, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Joel Urones va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cristòfol Nebot, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Vikings va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cristòfol Nebot va desviar el xut final de Bo Duving després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Manuel Galdós ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Vikings va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 52, quan Marcèu Rabassó va quedar-se sol davant el porter Cristòfol Nebot, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Es duien 54 minuts de partit jugats quan Bo Duving va estar a punt de posar per davant a Vikings amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cristòfol Nebot va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Marcèu Rabassó va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 64, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cristòfol Nebot va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DonAndres. La jugada d'estratègia del Vikings per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Joel Urones va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jeremiah Hartnett.