Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mistyc (122988) - Steaua de botijo (1587285) » 692051539: T69/J3/VI

Liga 692051539 Información oficial sobre el partido 692051539 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / VI.321 (14639)

Mistyc Alineación oficial del equipo 'Mistyc' en el partido 1 - 1 Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido
Jorge Isasti (48') 1 - 0
1 - 1 慧士 (Keiji) 杉山 (Sugiyama) (76')
Mistyc Alineación oficial del equipo 'Mistyc' en el partido 1 - 1 Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mistyc Alineación oficial del equipo 'Mistyc' en el partido 0 - 3 Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mistyc

Goles Goles

  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Mistyc va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Jorge Isasti rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Mistyc va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Jorge Isasti va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mistyc, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Rafa Campos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amado Higueras es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Steaua de botijo

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Als 76 minuts de partit, 慧士 (Keiji) 杉山 (Sugiyama) de Steaua va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Damien Van Droogenbroeck va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Frits Zachariassen va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 36. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan 慧士 (Keiji) 杉山 (Sugiyama) va estar a punt de posar per davant a Steaua amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Brynjar Ólafsson va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en Braulio Serrano va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Schorsch Straßer-Heisig de Steaua no va ser gol per ben poc.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Damien Van Droogenbroeck va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Brynjar Ólafsson va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Harald Weiss de Steaua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.