Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pachachos (1419746) - El Beas c.f. (990041) » 692029831: T69/J8/V

Liga 692029831 Información oficial sobre el partido 692029831 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / V.189 (5702)

Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido 2 - 1 El Beas c.f. Alineación oficial del equipo 'El Beas c.f.' en el partido
Juan García Ferreros (39') 1 - 0
1 - 1 Lucian Naghiu (55')
Benjamí Florensà (78') 2 - 1
Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido 2 - 1 El Beas c.f. Alineación oficial del equipo 'El Beas c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido 4 - 1 El Beas c.f. Alineación oficial del equipo 'El Beas c.f.' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pachachos

Goles Goles

  • 107 Minuto 39 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Pachachos Juan García Ferreros va anotar el 1 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Benjamí Florensà va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 1 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Pachachos va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Ignacio Cabañero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gonzalo Creus! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Juan García Ferreros del Pachachos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Joan Josep Ilari una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Mauricio Bello Figueroa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El jugador local Oriol Palouzié per poc que no incrementa el marcador al minut 48. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mauricio Bello Figueroa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 63 en Joan Josep Ilari ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Joan Macià el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Joan Josep Ilari va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pachachos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Efrèn Terrassa de Pachachos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El Beas c.f.

Goles Goles

  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Lucian Naghiu que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marc Aumatell va fer una magnífica centrada, però la rematada de Zlatko Bakić va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marc Aumatell va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gregers Dalgas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Robert Tonunts ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Cyril Jorand per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 79, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Robert Tonunts va rematar amb l'empenya exterior desviat.